Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

PureLime - Compression BH

€ 72,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Geschikt voor de meest belastende sporten zoals hardlopen, atletiek en paardrijden.

- Geen beugels 
- Een brede band van 3 cm rondom de borstkas
- Brede schouderbandjes die je gekluisd kan dragen
- Naadloze cups
- Ademende, stevige stof

Compression is een sportbh die speciaal gemaakt is voor de meest zware sportieve belastingen zoals hardlopen en paardrijden. Compression heeft een vrij hoog decolleté en biedt heel veel steun. Aan de onder- en zijkant van de cups loopt aan de binnenzijde een extra brede, verstevigde rand die als een beugel functioneert.
Verder heeft Compression een onderband van 3 cm breed die extra ondersteuning biedt. Daarnaast heeft Compression een breed rugpand van 5 tot 6 centimeter met een rugsluiting van 3 of 4 rijen haakjes, afhankelijk van de cupmaat en omvang. De schouderbanden zijn niet-elastisch en verstelbaar. Ze kunnen recht en gekruist gedragen worden, en zijn wat dikker en zachter zijn rond de bovenkant van de schouders. De sportbeha is gemaakt van Coolmax: ademend, comfortabel en super sterk materiaal.

Recente bestelling: 21 min geleden
Uit: Westerland

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom