Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

PureLime - Naadloze String - Laatste item!

PureLime - Naadloze String - Laatste item!
€ 12,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze naadloze string van PureLime sluit goed en mooi aan op het lichaam. Ook zorgt de string ervoor dat lichaamsvocht optimaal wordt afgevoerd, waardoor je huid droog blijft. Verder is deze naadloze string niet (tot nauwelijks) zichtbaar onder sportkleding. Door de zachte, elastische en soepele stof zit de string zeer comfortabel en hebt je maximale bewegingsvrijheid. Deze sportstring is verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL.

Naadloze techniek
Net als veel van de PureLime producten, is deze string gemaakt met de nieuwste naadloze technologie. Hierdoor krijg je geen last van irritaties en/of schuurplekken tijdens het sporten. De zijkanten zijn smalle reepjes zachte, naadloze stof, die niet (tot nauwelijks) zichtbaar zijn onder sportkleding. Dit in combinatie met het modieuze ontwerp, zorgt ervoor dat je je goed voelt tijdens het sporten.

Laatste item!

Recente bestelling: 6 min geleden
Uit: Bergen nh

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom