Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

PureLime - Push up BH

€ 66,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Op het moment zijn alleen de volgende maten nog beschikbaar: 65B, 65C, 65D, 70A, 70C, 70D, 85A, 85D, 65D, 70A, 70B, 80C, 85B, 85D!

Geschikt voor minder belastende sporten zoals fitness en dansen

- Brede schouderbandjes zijn kruislings te dragen
- Heel lage decolleté en push-up effect
- Extra padding voor meer volume en niet-zichtbare tepels
- Zachte smalle onderband van 1 cm, voorkomt omhoog kruipen en schuren tegen de huid
- Gemaakt van het ademende en comfortabele materiaal Tactel Aquator 

Push Up is sportbh met beugels en push-up effect. Deze sportbh is ideaal voor vrouwen met kleinere of hangende borsten. Push Up sportbh heeft een lage decolleté en is daarom heel vrouwelijk en sexy. Ook biedt de sportbh de nodige ondersteuning. De sportvriendelijke beugels zijn aangepast op de cupmaat, en irriteren of prikken niet. 

De schouderbandjes kunnen recht en gekruist gedragen worden. Push Up heeft extra padding die uw borsten meer volume geeft en ervoor zorgt dat de tepels aan de buitenzijde niet zichtbaar zijn. Daarnaast wordt last van geïrriteerde tepels voorkomen door de gladde binnenzijde. Push Up is gemaakt van Tactel Aquato: een vochtregulerende stof. Dit zorgt ervoor dat de huid droog blijft. Verder heeft Push Up een zachte smalle borstband van 1 centimeter breed en een smalle achterkant met een rugsluiting van 2 rijen haakjes. Purelime Push Up is dé sexy sportbh voor medium impact sporten!

Recente bestelling: 16 min geleden
Uit: ‚äòs-heerenhoek

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom