Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Purelime - Sport BH met voorsluiting

€ 59,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

- Voorsluiting
- Sportrug, dus geen afzakkende schouderbandjes
- Schouderbandjes zijn verstelbaar in 3 standen
- Bredere en gewatteerde schouderbandjes 
- Niet alleen geschikt om mee te sporten, maar ook bij borstoperaties of -aandoeningen
- Gemaakt van het ademende en comfortabele materiaal Tactel Aquator


Deze bh heeft een handige voorsluiting waardoor je de sportbh heel gemakkelijk en snel aan en uit kunt trekken. Ook is deze PureLime sportbh heel comfortabel en ondersteunend. De bh wordt ook veel gedragen door vrouwen die een operatie hebben ondergaan aan de borsten, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting of borstverkleining. Deze bh met voorsluiting is ook heel geschikt voor vrouwen met een borstprothese.
De zachte cups zijn dubbel gevoerd en totaal naadloos, waardoor de sportbh vrijwel onzichtbaar is onder sportkleding. Ondanks dat deze sportbh een vrij lage decolleté heeft, geeft dit model goede steun bij low impact sporten, en als u een wat kleinere cup heeft, is de sportbh ook geschikt voor medium impact sporten zoals hockey en fitness. Deze PureLime sportbh is gemaakt van een vochtregulerende stof, Tactel Aquator.
Daardoor blijft de huid droog. Verder heeft de sportbh een sportrug waardoor het gewicht van de borsten over de hele rug verdeeld worden. Deze is gemaakt van ademende stof. De schouderbandjes zijn aan de achterkant verstelbaar in 3 standen. Daarbij hebt je volledige bewegingsvrijheid in je armen en schouders. Deze sportbh heeft een zachte onderband van ongeveer 1 centimeter en een voorsluiting met 6 of 7 rijen haakjes aan de voorzijde (afhankelijk van de bhmaat).

Recente bestelling: 10 min geleden
Uit: Wildervank

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom