Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Rumpf Convertible Balletpanty "Lilly" 101

€ 12,95 (inc 21% BTW)
+
Rumpf
€ 12,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Rumpf Lilly is een convertible balletpanty, ideaal voor dansers die de ene dansles een voetloze panty en de andere dansles een panty met voet nodig hebben. De convertible voet is ook prettig voor dansers die op spitzen dansen, doordat de teenbeschermer onder de panty geplaatst kan worden en zo niet gaat schuiven.

Het materiaal bestaat uit 84% Nylon en 16% Elastaan. Door het hoge percentage elastaan is de panty zeer elastisch, zacht en slijtvast. Deze comfortabele balletpanty heeft een dikte van 55 denier, waardoor hij licht doorschijnend is.

Deze duurzame balletpanty heeft een fijne pasvorm en geen ingebouwde hak, waardoor hij bij elke voet past. Verkrijgbaar in zalm roze of wit en in de maten XXS/XS, S/M en L/XL. De maat XXS/XS is ook geschikt voor kinderen.

Recente bestelling: 20 min geleden
Uit: Retranchement

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom