Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Sansha Balletpak Kirsten

€ 34,95
+
Sansha
€ 34,95
Product Informatie

Sansha Kirsten is een sierlijk balletpakje voor dames. De bovenkant van dit model heeft bredere bandjes over de schouder die zorgen voor de stevigheid. Rondom de taille is dit balletpakje geheel rondom bezet met kant voor een zeer elegante en unieke look. Voorzien van een dubbele voering bij de buste. 

De achterkant heeft een laag uitgesneden ronde rug. Dit balletpak is te verkrijgen in de kleuren zwart, navy, deep plum en fuchsia. Gemaakt van een zeer hoge kwaliteit meryl en lycra, zodat de kleuren mooi blijven en er voldoende rek en stevigheid in zit. Verkrijgbaar in S t/m XL.

Product Video

Dit balletpak van het merk Sansha is te verkrijgen in de kleuren zwart, ruby, navy en deep plum. De bovenkant van dit model heeft bredere bandjes over de schouder die zorgen voor de stevigheid. Ongeveer halverwege is het pakje geheel rondom bezet met kant, waardoor het pakje zeer elegant en zeker ook uniek wordt. De achterkant heeft een laag uitgesneden ronde rug.
Gemaakt van een zeer hoge kwaliteit materiaal, zodat de kleuren mooi blijven en er voldoende rek en stevigheid in zit.
 

Recente bestelling: 14 min geleden
Uit: Tiburg

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom