Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Shock Absorber Ball SportBH

€ 54,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Zeer geschikt voor sporten waarbij u veel moet springen zoals bij balsporten

- Bandje lopen naar midden van rug voor extra bewegingsvrijheid in armen
- Reduceert verticale bewegingen door extra hoog lopende halslijn
- Ook in cupmaat A in 70-80
- Rugsluiting

70 - 80 A
70 - 85 B - F


Shock Absorber Bal Sportbh is een stevige sportbh gemaakt van sterk materiaal. Daardoor biedt Shock Absorber Bal veel steun en is de sportbh schokdempend. Deze sportbh speciaal ontworpen voor balsporten zoals volleybal, basketbal en handbal. Deze sportbh is ideaal voor balsporten, omdat de verticale bewegingen van de borsten optimaal worden verminderd (tot 79% procent). Verder heeft Ball een racerback, waardoor je extra bewegingsvrijheid zult hebben in je armen, waardoor je vrijuit kunt gooien en vangen.
Daarnaast heeft Ball brede, verstelbare schouderbandjes, die gemaakt zijn van anti-slip materiaal. De brede borstband is gemaakt van sterk materiaal is dient als vervangen van beugels. De borstband blijft goed op zijn plek, waardoor je geen last zult hebben van schuur- of irritatieplekken.

Recente bestelling: 55 min geleden
Uit: Kats

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom