Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Shock Absorber D+ Max Support Sportbh

€ 44,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

Zwart
- 70 K
- 80 K
- 85 I 
- 90 HH

Wit
- 75 D/E

Geschikt voor zeer intensieve sporten zoals atletiek, vechtsport en hardlopen

- Speciaal voor grote cupmaten (D t/m H)
- Brede en verstelbare schouderbanden
- Verstelbare schouderbandjes en rugsluiting
- Nauwgezet, vrij hoog decolleté

D+ Max Support is een stevige sportbeha die speciaal ontworpen is voor grotere cupmaten. De cups zijn gemaakt van extra sterke stof voor nog meer support. D+ Max Support is erg geschikt voor intensieve sporten zoals hardlopen, vechtsport, parcour en paardrijden. De vorm, structuur en stevigheid van het materiaal zorgt ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven. Daarom heeft u in D+ Max Support veel bewegingsvrijheid.
Ook worden vocht en temperatuur optimaal gereguleerd. Ondanks dat D+ Max Support geen beugels heeft, biedt de bh heel veel support. Dit komt omdat de beugels vervangen zijn door een stevige borstband gemaakt van heel zacht en sterk materiaal. Verder zijn de schouderbandjes van D+ Max Support verstelbaar en extra breed. Ze snijden niet in de huid en zullen ze niet afzakken.

Recente bestelling: 44 min geleden
Uit: De goorn

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom