Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Shock Absorber Max Support Sportbh

€ 49,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

- 80 D
- 90 D
- 80 F
- 70 G
- 85 G

Geschikt voor zeer intensieve sporten zoals atletiek, vechtsport en hardlopen

- Geen beugels
- Gemaakt van zeer ademend en vochtreguleerd materiaal
- Verstelbare schouderbandjes en rugsluiting
- Schouderbandjes lopen kruisvormig voor extra bewegingsvrijheid

Max Support is een stevige sportbeha die vormvast is en dus niet gaat lubberen.  De cups zijn gemaakt uit één stuk met daar omheen extra sterke stof voor nog meer support. Max Support is erg geschikt voor intensieve sporten zoals hardlopen en paardrijden, ook als u een grotere cupmaat heeft.
In Max Support heeft u veel bewegingsvrijheid en ook worden vocht en temperatuur optimaal gereguleerd. De vorm, structuur en stevigheid van het materiaal zorgt ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven. Ondanks dat Max Support geen beugels heeft, biedt de bh volop support. In plaats van beugels heeft deze sportbh een borstband gemaakt van heel zacht en stevig materiaal. Verder zijn de schouderbandjes van Max Support verstelbaar, en gemaakt van een zacht materiaal.  Ze snijden niet in de huid en doordat de gekruist zijn, zullen ze niet afzakken. Daarbij bieden ze u ook veel armbewegingsvrijheid.

Recente bestelling: 29 min geleden
Uit: Streefkerk

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom