Shock Absorber Max Support Sportbh

€ 49,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

- 80 D
- 90 D
- 80 F
- 70 G
- 85 G

Geschikt voor zeer intensieve sporten zoals atletiek, vechtsport en hardlopen

- Geen beugels
- Gemaakt van zeer ademend en vochtreguleerd materiaal
- Verstelbare schouderbandjes en rugsluiting
- Schouderbandjes lopen kruisvormig voor extra bewegingsvrijheid

Max Support is een stevige sportbeha die vormvast is en dus niet gaat lubberen.  De cups zijn gemaakt uit één stuk met daar omheen extra sterke stof voor nog meer support. Max Support is erg geschikt voor intensieve sporten zoals hardlopen en paardrijden, ook als u een grotere cupmaat heeft.
In Max Support heeft u veel bewegingsvrijheid en ook worden vocht en temperatuur optimaal gereguleerd. De vorm, structuur en stevigheid van het materiaal zorgt ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven. Ondanks dat Max Support geen beugels heeft, biedt de bh volop support. In plaats van beugels heeft deze sportbh een borstband gemaakt van heel zacht en stevig materiaal. Verder zijn de schouderbandjes van Max Support verstelbaar, en gemaakt van een zacht materiaal.  Ze snijden niet in de huid en doordat de gekruist zijn, zullen ze niet afzakken. Daarbij bieden ze u ook veel armbewegingsvrijheid.

Recente bestelling: 19 min geleden
Uit: Nieuw-lekkerland

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME