Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Shock Absorber Active Sportbh

€ 44,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

Zwart:
- 70B/C
- 75A/D

Wit:
- 70B/C
- 80/C/D
- 85C

Geschikt voor minder intensieve sporten zoals fitness, dansen, spinning en wielrennen

- Geen beugels
- Gemaakt van zeer ademend en vochtreguleerd materiaal
- Verstelbare rugsluiting
- Uitneembare pads voor een mooie vorm en goede ondersteuning.

Shock Absorber Active is een mooie sportbeha die vormvast is en dus niet gaat lubberen. Aan de binnenkant van de cups zitten uitneembare pads die er voor zorgen dat je borsten ondersteunt worden. Ook creëren de pads een mooi push-up effect. De Active is erg geschikt voor minder intensieve sporten zoals fitness en low-impact aerobics.
Deze sportbh heeft support level 2, maar als u een grotere cupmaat heeft, raden we nu aan deze sportbh alleen voor licht belastende (support level 1) sporten te gebruiken. In de Active heeft u veel bewegingsvrijheid en ook worden vocht en temperatuur optimaal gereguleerd. De vorm, structuur en stevigheid van het materiaal zorgt ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven. In plaats van beugels heeft deze sportbh een borstband gemaakt van zacht en stevig materiaal. De Active is gemaakt van zacht en sterk materiaal, waardoor je geen last zult hebben van schuurplekken of irritatie.

Recente bestelling: 25 min geleden
Uit: Elburg

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom