Shock Absorber Active Sportbh

€ 44,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

Zwart:
- 70B/C
- 75A/D

Wit:
- 70B/C
- 80/C/D
- 85C

Geschikt voor minder intensieve sporten zoals fitness, dansen, spinning en wielrennen

- Geen beugels
- Gemaakt van zeer ademend en vochtreguleerd materiaal
- Verstelbare rugsluiting
- Uitneembare pads voor een mooie vorm en goede ondersteuning.

Shock Absorber Active is een mooie sportbeha die vormvast is en dus niet gaat lubberen. Aan de binnenkant van de cups zitten uitneembare pads die er voor zorgen dat je borsten ondersteunt worden. Ook creëren de pads een mooi push-up effect. De Active is erg geschikt voor minder intensieve sporten zoals fitness en low-impact aerobics.
Deze sportbh heeft support level 2, maar als u een grotere cupmaat heeft, raden we nu aan deze sportbh alleen voor licht belastende (support level 1) sporten te gebruiken. In de Active heeft u veel bewegingsvrijheid en ook worden vocht en temperatuur optimaal gereguleerd. De vorm, structuur en stevigheid van het materiaal zorgt ervoor dat je borsten goed op hun plek blijven. In plaats van beugels heeft deze sportbh een borstband gemaakt van zacht en stevig materiaal. De Active is gemaakt van zacht en sterk materiaal, waardoor je geen last zult hebben van schuurplekken of irritatie.

Recente bestelling: 31 min geleden
Uit: Alphen nbr

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME