Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Shock Absorber Run Sportbh

€ 49,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

Zwart: 
- 70A/B/C/E
- 75A/B/D
- 80A/B/C/D
- 85B/C

Wit:

- 70A/B/C/D/E
- 75A/B/C/D/E
- 80A/B/C/D/E/F
- 85B/C

Speciaal gemaakt voor joggen en hardlopen, en ook heel geschikt voor heel intensieve sporten zoals paardrijden en vechtsport

- Twee rugsluitingen: onder en boven
- Zachte naadloze binnenkant
- Brede schouderbanden die niet afzakken
- Vochtregulerend en schuurplekvrij
- Ook in cupmaat A (70-80)

Shock Absorber Run is speciaal ontwikkeld voor hardloopsters en is gemaakt met de nieuwste naaitechnieken. Tijdens het hardlopen bewegen de borsten continu in een 8-vormig patroon waardoor er wrijving kan ontstaan. Deze bh zorgt ervoor dat deze wrijving tot 78% gereduceerd wordt. Door de vorm en de verschillende stoffen blijven uw borsten op hun plek. De brede borstband biedt u steun, en is gemaakt van zacht en vochtregulerend materiaal. Op de rug ziiten twee sluitingen: een haaksluiting op de rug en een clipsluiting bij de nek. Doordat de achterzijde compleet te openen is, kunt u de sportbh makkelijk aan- en uittrekken. De rugsluiting is voorzien van gel om irritatie te voorkomen. Run sportbh heeft extra brede, verstelbaar schouderbandjes. Ze zijn gevoerd en gevuld met zacht materiaal voor meer draagcomfort. De cups zijn van binnen geheel naadloos om irritatie en schuurplekken tegen te gaan. De reflecterende sierbandjes langs de cups geven deze sportbh een hippe finishing touch!

Recente bestelling: 49 min geleden
Uit: Reeuwijk

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom