Shock Absorber Run Sportbh

€ 49,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

LET OP! Dit product is momenteel helaas niet in alle maten bestelbaar. De maten die u nog kunt bestellen zijn de volgende:

Zwart: 
- 70A/B/C/E
- 75A/B/D
- 80A/B/C/D
- 85B/C

Wit:

- 70A/B/C/D/E
- 75A/B/C/D/E
- 80A/B/C/D/E/F
- 85B/C

Speciaal gemaakt voor joggen en hardlopen, en ook heel geschikt voor heel intensieve sporten zoals paardrijden en vechtsport

- Twee rugsluitingen: onder en boven
- Zachte naadloze binnenkant
- Brede schouderbanden die niet afzakken
- Vochtregulerend en schuurplekvrij
- Ook in cupmaat A (70-80)

Shock Absorber Run is speciaal ontwikkeld voor hardloopsters en is gemaakt met de nieuwste naaitechnieken. Tijdens het hardlopen bewegen de borsten continu in een 8-vormig patroon waardoor er wrijving kan ontstaan. Deze bh zorgt ervoor dat deze wrijving tot 78% gereduceerd wordt. Door de vorm en de verschillende stoffen blijven uw borsten op hun plek. De brede borstband biedt u steun, en is gemaakt van zacht en vochtregulerend materiaal. Op de rug ziiten twee sluitingen: een haaksluiting op de rug en een clipsluiting bij de nek. Doordat de achterzijde compleet te openen is, kunt u de sportbh makkelijk aan- en uittrekken. De rugsluiting is voorzien van gel om irritatie te voorkomen. Run sportbh heeft extra brede, verstelbaar schouderbandjes. Ze zijn gevoerd en gevuld met zacht materiaal voor meer draagcomfort. De cups zijn van binnen geheel naadloos om irritatie en schuurplekken tegen te gaan. De reflecterende sierbandjes langs de cups geven deze sportbh een hippe finishing touch!

Recente bestelling: 36 min geleden
Uit: `bergen

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME