Silky Dance Convertible Panty Support+ kinderen

€ 11,95
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

De Silky Dance Convertible Panty Support+  is een comfortabele balletpanty voor kinderen. Deze bijzondere panty is speciaal ontworpen om de bloedcirculatie naar de benen en spieren te verbeteren. Dit helpt met het sneller herstellen en verzachten van verlate sportgerelateerde spierpijn (DOMS). De medische voordelen van de Support+ panty ondersteunen dansers van ieder niveau.

Door het convertible model van deze panty kan er eenvoudig gewisseld worden tussen een panty met of zonder voet. Dit maakt convertible panty’s ideaal voor dansers met een druk schema. Ook zeer geschikt voor dansers die op spitzen dansen, omdat de teenbeschermers onder de panty minder zullen schuiven. Verkrijgbaar in ballet roze met een dikte van 70 denier.

Deze panty bestaat uit 80% polyamide en 20% elastaan en is vervaardigd met zeer zachte microvezel garen. Met een luxe, niet-elastische, comfortabele tailleband voor een onzichtbare look onder het balletpakje. De panty’s van Silky Dance zijn voorzien van met de hand genaaide platte naden en hebben geen labels voor maximaal comfort. Ook verkrijgbaar in volwassen maten.

Leeftijd

     Lengte
7-9 =    125-137 cm
9-11 =       137-150 cm
11-13 =    150-160 cm
Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: Zevenhuizen zh

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing