Bezoek nieuwe Danswinkel in Eindhoven >>>

Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Techdance Faux Wreef Gel met Sok TH-007

€ 19,95
+
Techdance
€ 19,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 356217111
Product Informatie

Techdance TH-007 is een wreef verhoger met sok. Dit wordt ook wel een faux wreef genoemd. Draag het onder een balletpanty en de wreef verhoger is zo goed als onzichtbaar! Het materiaal van de wreef bestaat uit gel en de sok is zeer elastisch wat comfortabel aanvoelt en stevig blijft zitten. Tegelijkertijd blijft de hiel onbedekt voor genoeg bewegingsvrijheid.

Een hoge wreef is altijd een symbool geweest van schoonheid, gratie en flexibiliteit, een onbereikbare droom voor vele dansers. Dit product verhoogt zichtbaar het natuurlijke uiterlijk van de wreef en maakt de vorm eleganter. Kan prima in combinatie met spitzen of balletschoenen gedragen worden.

  • Techdance TH-007
  • Wreef verhoger met sok
  • One Size
  • Materiaal: gel, stretch stof
  • Kleur: licht beige
Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Oude meer

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom