Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Alista Beauty Wimperextensions

Alista Beauty Wimperextensions
€ 79,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Wimperextensions volgens de one by one techniek. Dit houdt in dat we op bijna elke eigen wimper een wimper extension zetten. Deze speciale techniek kost wat meer tijd en moeite dan andere technieken, maar het resultaat is het zeker waard! Door de one by one techniek zien de wimpers er erg natuurlijk uit. Ook blijven ze langer zitten dan wimpers die gezet zijn met een andere technologie, namelijk 5 tot 7 weken.

Wanneer je vaak danswedstrijden moet dansen is het laten zetten van wimperextensions een heel goed idee. Het zorgt voor minder stress voor de shows omdat je weet dat je wimpers er fantastisch uitzien zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen. Wimper extensions blijven een aantal weken zitten, dus het is ideaal als je een paar weken achter elkaar wedstrijden of shows moet dansen.

Voordelen van wimper extensions:

Wimper extensions hebben vele voordelen. Zodra u ze heeft ontdekt, zal u al snel niet meer zonder willen. Wij hebben voor u de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje gezet.

* Moeiteloos een betoverende oogopslag

* Niet schadelijk voor de eigen wimpers

* Wimpers zijn aan te passen naar uw wensen

* 5 tot 7 weken plezier van de wimpers

* Zwemmen en naar de sauna gaan is geen probleem

Meer informatie over wimperextensions zetten in Hilversum

Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: Edam

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom