Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Alista Elite Balletschoenen Leer

Balletschoenen van Leer met Doorlopende Zool Alista Elite Zalmroze Bestseller
€ 21,95 (inc 21% BTW)
+
Alista Dancer Basics
€ 21,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Alista Dancer Basics Elite balletschoenen zijn gemaakt van soepel leer met een volledige zool van suède. Deze stevige balletschoenen zijn verkrijgbaar in roze, wit en zwart in zowel kinder- als volwassen maten. De roze balletschoenen hebben een mooie zachtroze tint, perfect voor ballet. De witte en zwarte balletschoenen zijn ook zeer geschikt voor mannelijke dansers. 

De enkele elastieken over de wreef zijn aan beide zijden al vastgenaaid. Er hoeft dus thuis niet meer genaaid te worden, wel zo gemakkelijk! Met het koordje aan de voorkant kan je een strikje of knoopje maken en de balletschoen helemaal op de voet laten aansluiten. De kindermaatjes tot en met maat 36 zijn voor smalle tot normale voetbreedte. Vanaf maat 36 zijn de schoenen voor normale voetbreedte.

  • Bestseller
  • Handgemaakte balletschoenen
  • Soepel kwaliteitsleer
  • Doorlopende zool
  • Reeds bevestigde elastieken
  • Vanaf maat 22 t/m 44.

Balletschoenen kopen is niet gemakkelijk, vooral online niet. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het verkopen van balletschoenen. Voordat we balletschoenen opsturen, meten we ze altijd even na. Wanneer u een bijzondere voet hebt, laat ons dat bij de bestelling weten, dan proberen wij ook hiermee rekening te houden.

Product Video

Recente bestelling: 49 min geleden
Uit: Witharen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom