Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Alista Balletkleding Set 2 | Zwart Balletpakje + Balletrokje + Panty

€ 34,95
+
Alista Dancer Basics
€ 34,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Om te zorgen dat uw kleine ballerina stralend de dansvloer op kan, hebben wij dit setje voor u samengesteld. Hiermee scoort u een volledige outfit voor een voordelige prijs!

Het Alista Dancer Basics Zwart Classic Balletpakje is een mooi klassiek model balletpakje. Het pakje heeft brede bandjes, een pinch (gerimpelde hals) aan de voorkant en ronde hals aan de achterkant. Het is gemaakt van 86% katoen en 16% elastaan. Een uitstekende basic.

De Essentials panty van Silky Dance is een mooie balletroze basispanty met voet. De beste combinatie van kwaliteit en prijs. Deze 40 denier panty heeft platte naden en een comfortabele tailleband, waardoor hij niet zichtbaar is onder een balletpakje.

En om het geheel af te maken is er het zwarte balletrokje van Alista Dancer Basics. Een elegant wikkelrokje gemaakt van half transparante stof. Het balletrokje kunt u vast maken met haakjes die subtiel in de band geplaatst zijn. Doordat de band is afgewerkt met een katoenen randje zal dit rokje goed op zijn plek blijven zitten tijdens het dansen.

Recente bestelling: 22 min geleden
Uit: Brunssum

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom