Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Anna Kern Suny 4015-pureflex danssneaker

Anna Kern Suny 4015 Pureflex danssneaker Bestseller
€ 79,95 € 69,95
+
Suny
€ 79,95 € 69,95
Product Informatie

Suny dansneakers van Anna Kern zijn heel licht en comfortabel. Danssneakers Suny beschikken over een splitzool, waardoor draaien makkelijker wordt en er meer grip ontstaat op de dansvloer. 

Het voetbed van deze sneaker is uitneembaar, waardoor u eventueel uw eigen zooltjes in de schoenen kunt gebruiken. Deze dansschoen is dan ook uitermate geschikt voor dansers met een orthopedische zool.

De zolen van het model zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor er op verschillende soorten vloeren uitstekend gedanst kan worden. De voorkant van de zool heeft een glad gedeelte met een spin point, waardoor de draaibewegingen heel soepel en makkelijk gaan.

Perfect geschikt voor Salsa en overige latin dansen als trainingsmodel, maar ook prima te gebruiken voor Jazz en andere dansstijlen. De ultralichte danssneaker Suny heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt in uitvoeringen voor een heren en een dames voet.

 

Eigenschappen: 

  • Lichte danssneaker
  • Gemaakt van ademend materiaal
  • Splitzool voor ultieme flexibiliteit
  • Unieke pasvorm

Product Video

Recente bestelling: 14 min geleden
Uit: Dronten

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom