Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bloch Bunnyhop Leather Ballet Shoe Pink S0225

Bloch Bunnyhop Leather Ballet Shoe Pink S0225 Op bestelling
€ 17,95
+
Bloch
€ 17,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Bloch Bunnyhop is een zachte lederen balletschoen voor meisjes. De volledige buitenzool biedt extra weerstand en versterkt de voet, wat deze balletschoen ideaal maakt voor jonge- en beginnende dansers. Deze balletschoen is verkrijgbaar in het lichtroze kleur wat iets feller is dan de normale zalm roze kleur van balletschoenen.

Deze balletschoen heeft een elastisch bandje over de wreef wat veel stevigheid en ondersteuning biedt. De binnenzool heeft een zachte voering van zwanen dons voor extra comfort. De binnenkant is bedrukt met het Bunny Hop log in roze en paarse tinten. Hier is ook ruimte om de eigen naam op te schrijven.

Recente bestelling: 11 min geleden
Uit: Hollandsche rading

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom