Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bloch Pulse Jazz Schoen S0470L

Bloch Pulse Jazz Schoen S0470L Op bestelling
€ 59,95 (inc 21% BTW)
+
Bloch
€ 59,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Bloch Pulse is de perfecte lage jazzschoen voor dames. Deze jazzschoen zit als gegoten dankzij de combinatie van neopreen en leer. Hierdoor sluit de jazzschoen mooi aan om de voet wat zorgt voor een gestroomlijnde look.

Dit nieuwe model jazzschoen heeft een zeer laag hakje voor extra contact met de vloer. Dit geeft de danser optimale controle over bewegingen. Het hakje heeft een rubberen zool voor extra grip. De plooien die onder de voetboog vandaan komen accentueren de wreef. 

De vormbare voorvoetzool is gemaakt van suède, waarmee soepel gedraaid en gegleden kan worden over de dansvloer. Door de splitzool en het gebruik van elastische materialen, is deze jazzschoen zeer flexibel en comfortabel. Verkrijgbaar in het zwart of tan.

Recente bestelling: 29 min geleden
Uit: Lippenhuizen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom