Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bloch Serenade Extra Strong S0131SSS Spitzen

€ 84,95 (inc 21% BTW)
+
Bloch
€ 84,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Bloch Serenade Extra Strong S0131SSS is ontworpen om de middenvoetsbeentjes te ondersteunen en biedt een nauwe en comfortabele pasvorm.

De box loopt in en is minder hoog dan gemiddeld, wat geschikt is voor dansers met een lage wreef. Hiermee krijg je extra ondersteuning en zal er geen ruimte ontstaan tussen de schoen en de tenen. Het brede platform van de Serenade Strong helpt dansers met flexibele enkels, die de neiging hebben om zijwaarts te rollen met de enkels. 

Verkrijgbaar in verschillende breedtematen.

B = Smal

C = Gemiddeld

D = Breed

E = Extra Breed

Let op! Bestel alleen spitzen online wanneer u hetzelfde model al eerder gehad hebt. Maak anders hier een afspraak om spitzen aan te laten meten bij ons in de winkel. 

Recente bestelling: 49 min geleden
Uit: Katwijk nb

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom