Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bunheads Cushy Cuts

€ 8,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Dit 6,4 cm x 7,6 cm zelfklevende gel vierkant is bedekt met stretch materiaal aan een kant waardoor je de gel precies kan vormen zoals je dat zelf wil. Je kan gemakkelijk een plek op de voet of tenen bedekken en beschermen. Knip het in de gewenste vorm die nodig is om likdoorns, blaren, eelt en eeltknobbels te dekken. Als je een open wonden of beschadigde huid wil beschermen, snij dan een stukje af en plak het rond het getroffen gebied om de druk en wrijving te verlichten. Bunheads Cushy Cuts zijn herbruikbare en de kwaliteit van de lijm blijft goed, zelfs na het wassen. Cushy Cuts is leverbaar in een maat en wordt per twee verpakt.

Recente bestelling: 50 min geleden
Uit: Almere-buiten

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom