Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Bunheads

bunheads ballet accessoires

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Sale
Bunheads Stitch Kit Bunheads Stitch Kit
€ 8,25 € 6,95
€ 8,25 € 6,95
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Bunheads balletaccessoires

Bunheads weet wat dansen inhoudt: grenzeloze toewijding, veel trainen en een ongelofelijke passie voor performance. Dit is niet zo gek, als we bedenken dat Bunheads is opgericht door een voormalig soloartiest uit het New York City Ballet. Bunheads balletaccessoires zijn dan ook populair bij dansers van alle soorten.

Het label is zeer toegewijd in het maken van innovatieve en kwalitatief hoogstaande dansaccessoires voor professionele dansers en amateurs. De accessoires die Bunheads maakt, worden ontworpen en getest door dansers, zodat klanten het beste van het beste krijgen. De artikelen zijn gemaakt van een zeer comfortabel materiaal, bestaande uit 100% medisch geteste siliconen. De materialen zijn hypoallergeen, bevatten geen gifstoffen en zijn dermatologisch getest. De gel verlicht de druk op de voeten en maakt het dansen zo iets gemakkelijker.

Naast de gelproducten maakt Bunheads nog veel meer dansaccessoires. De handige verpakkingen, praktische instructies en functionele producten zorgen ervoor dat dansen een stuk soepeler verloopt. Het doel van Bunheads is dan ook om het leven van de danser iets gemakkelijker te maken! Het bedrijf doet veel onderzoek, zodat klanten het beste kunnen verwachten, en de producten altijd functioneren zoals ze behoren te functioneren. De gel die gebruikt wordt in de producten, zoals gelpads voor in de danssschoenen, is gemaakt van een gepatenteerde, zachte, soepele polymeer dat verrijkt is met minerale oliën. Ook zijn er producten gemaakt van 100% medische siliconen.

Meer
Recente bestelling: 22 min geleden
Uit: Nieuw milligen

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing