Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bunheads Ultra Thin Gel Inlegzolen

Bunheads Ultra Thin Gel Inlegzolen
€ 0,00 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze ultra dunne, inlegzolen zijn speciaal ontworpen voor mannen (of grote voeten). De flexibele siliconen buigen mee met je voeten en zitten heel comfortabel. In tegenstelling tot schuim, zullen onze gel inlegzolen nooit plat worden. De zachte stof aan de bovenkant zorgt ervoor dat warmte en wrijving tot een minimum beperkt worden. Bij de hiel zit extra zachte, dikke, medisch kwaliteit siliconen voor extra ondersteuning en comfort. Ultra Thin Gel Insoles kun je op maat knippen voor de perfecte pasvorm. Verder zijn deze inlegzolen met de hand te wassen. Ultra Thin Gel Insoles zijn verkrijgbaar in de maten Medium en Large, en zijn verpakt per tweetal.

Recente bestelling: 36 min geleden
Uit: Biddinghuizen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom