Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Capezio Danssneaker DS01

€ 89,95 € 69,95 (inc 21% BTW)
+
Capezio
€ 89,95 € 69,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Deze populaire Capezio danssneakers DS01 is al jaren erg geliefd onder dansers. Geschikt voor verschillende dansstijlen, zoals hiphop, streetdance en zelfs zumba! De sneakers zijn gemaakt van leer zijn voorzien van een splitzool, zodat de voet goed afgewikkeld kan worden en er ook voldoende contact met de dansvloer behouden wordt.

De achterkant van de schoen is laag uitgesneden zodat de voet veel bewegingsvrijheid heeft. De zijkanten van deze sneakers zijn hoog en bieden veel ondersteuning. Wanneer dansers zwakke enkels hebben, raden wij aan een hoog model danssneakers zoals deze uit te proberen.

Let op! Bestel uw eigen schoenmaat. Wij meten de sneakers voor u na. Mocht u dit model al eerder hebben gehad, vermeld dan gewenste Capezio-maat/US-maat als opmerking in een latere stap in het bestelproces.

Dit artikel kan een langere levertijd hebben. Voor vergelijkbare producten en snellere levertijd adviseren wij om te kijken naar Danssneakers van Papillon PA1500.

Product Video

Recente bestelling: 45 min geleden
Uit: Molenaarsgraaf

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing