Capezio

capezio banner danswinkel

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Capezio 

Danskleding van Capezio is een leuke combinatie van dansmode, comfort en stijl! Dit zelfbewuste dansmerk voldoet aan de behoeften van jong en oud - van bewuste dansmodeliefhebbers.

Geïnspireerd door kwaliteit, mode en danscultuur zorgt Capezio voor de individualiteit van de drager. Capezio behoort tot een pionier op het gebied van dansschoenen- en kledingtrends. Meestal is het ontwerp van Capezio beknopt, functioneel en maakt het merk gebruik van rijke en zeer mooie materialen. Als inspiratie voor de hippe ontwerpen voor de kleding en danssneakers zijn invloeden uit de street footwear fashion, muziek en culturele stromingen samengebracht.

Vooral balletschoenen, danssneakers, jazzschoenen en spitzen van Capezio behoren tot de beste in de danswereld. Eén ding hebben alle schoenen van Capezio gemeen: het hoge comfort. Kortom: een gerenommeerd merk in de danswereld! Capezio scoort met zijn onderscheidende design en de prachtige afwerking. Capezio danskleding en dansschoenen zijn nu ook bij Danswinkel.nl te bestellen! Wil jij ook Capezio dansschoenen of kleding kopen en/of bestellen, doe dit dan nu via de webwinkel of kom langs in een van onze winkels.

Meer
Recente bestelling: 14 min geleden
Uit: Gravenzande

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing