Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio Mariana

Capezio Mariana
€ 114,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Zwarte stijlvolle schoen met rode accenten. De Marianna dansschoen heeft een hakhoogte van 6.5 cm met een flare heel. Dit maakt de schoen onder andere geschikt voor beginnende dansers en vrouwen die op zoek zijn naar stabiliteit en comfort. De schoen heeft een enkelband en een band over de wreef wat er voor zorgt dat de schoen niet snel uit zal schieten. Daarbij zijn de bandjes elastisch wat de schoen flexibel maakt. Dit model heeft een lederen voering met gaas accenten op de punt van de schoen en valt normaal. De schoen wordt geleverd inclusief gratis schoenentasje en hakbeschermers.

Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: T-zand

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom