Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio X-Strap

Capezio x-strap dansschoenen Langere levertijd
€ 104,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Capezio
€ 104,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Capezio X-Strap is zeer geliefd bij dansers! Dit model is geschikt voor salsa, latin, maar ook voor ballroom en tango. De schoenen zijn heel comfortabel en hebben een stevige hak. Het model heeft een puntige neus en X-bandjes. Juist de X-bandjes zorgen voor meer comfort en stevigheid tijdens het dansen. Deze schoenen hebben een hakhoogte van 6,5 cm. Voor nog meer controle en comfort, is de Capezio X-Strap pump voorzien van een suède antislip zool en is volledig gevoerd. De schoenen zijn zeer geschikt voor beginners, social dansers, maar ook voor gevorderden. Capezio X-Strap is verkrijgbaar in het zwart en in huidskleur.

Recente bestelling: 35 min geleden
Uit: Culemborg

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom