Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio Zwarte Dansbroek

€ 39,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze zwarte dansbroek van Capezio is gemaakt van zachte stretchstof. De stof is een mix van 90% micropoly en 10% lycra. Deze dansbroek is heel geschikt voor jazzballet, maar ook voor zumba of streetdance. U kunt deze broek ook dragen tijdens Latin trainingen. Deze broek is er in de maten S, M, L en XL. De dansbroek zit vrij strak, maar doordat de broek gemaakt is van stretchstof, heeft u veel bewegingsvrijheid. Verder kan Capezio Zwarte Dansbroek in de lengtes medium en long worden besteld. (Als u een 'long' dansbroek wilt bestellen, vermeld dit dan bij de opmerkingen op de bestelpagina).

Recente bestelling: 38 min geleden
Uit: Gouderak

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom