Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Dance Naturals Art. 4X

Dance Naturals Art. 4X
€ 139,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Dance Naturals Art. 4X dansschoenen zijn erg stabiel doordat ze erg gesloten zijn. Het materiaal wat voor deze schoenen gebruikt wordt, is leer. Dit maakt de schoenen zeer duurzaam en comfortabel. Deze schoenen zijn bestemd voor Latin, maar zijn ook erg populair onder Social dansers. Dit model beschikt over een rechte hak van 7cm en heeft suede zolen, die u erg veel vrijheid bij het dansen schenken. Dance Naturals Art. 4X hebben een huidskleur en zijn uiteraard zeer kwalitatief afgewerkt. Houdt u rekening met een extra lange levertijd van minimaal 5 weken bij alle producten van Dance Naturals.

Recente bestelling: 7 min geleden
Uit: Heemskerk

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom