Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Dance Naturals

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Dance Naturals

Dance Naturals is in 1995 opgericht door Tino Michielotto en Carolyn Smith en het bedrijf is in 2010 doorgegeven aan de Osto-familie. Dance Naturals bewijst al sinds 1995 dat zij een vernieuwend en dynamisch bedrijf is binnen de danswereld.

Dance Naturals produceert en ontwerpt luxueuze ballroom-, latin- en salsaschoenen voor zowel mannen als vrouwen. De passie van de oprichters voor dansschoenen is duidelijk terug te zien in de dansschoenen, die met grote precisie zijn gemaakt. De schoenen staan bekend om hun mooie afwerking en fijne details. Elke schoen wordt van het begin tot het einde van het proces gecheckt en getest. Dance Naturals hecht een grote waarde aan de kwaliteit van de materialen, zoals leer. Wat ook belangrijk is volgens het bedrijf is de authenticiteit van hun schoenen. Op elke schoen staat een DN-logo en Dance Naturals maakt het haar concurrenten zo moeilijk mogelijk als het om het kopiëren van designs gaat. De dansschoenen van Dance Naturals zijn origineel en dat willen ze graag zo houden.

Al deze aandacht voor kwaliteit, details en materialen heeft natuurlijk ook een grote invloed op de functionaliteit van de schoenen. Alle details zorgen ervoor dat de danser een grote stabiliteit geniet. De exclusieve en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de voet kan ademen. Dit merk is hierdoor dan ook zeer geliefd onder de professionele dansers. Dance Naturals blijft zichzelf verbeteren en innoveren. Door constant onderzoek zorgt het bedrijf ervoor dat hun schoenen helemaal up-to-date blijven.

Meer
Recente bestelling: 58 min geleden
Uit: Oudewater

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing