Bezoek nieuwe Danswinkel in Eindhoven >>>

Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Diamant Dames Latinschoenen met VarioSpin zool 170106034V

€ 99,95
+
Diamant
€ 99,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 356217111
Product Informatie

Diamant 170-106-034-V zijn dames dansschoenen voor Ballroom, Latin en Salsa. Handgemaakt in Duitsland met dichte neus in chique V-vorm. Het gekruiste bandje kan zowel onder de voet door als rond de enkel gedragen worden. Bovendien heeft het een handig verstelbaar gespje met drukknoopsysteem, zodat de dansschoenen snel aan- en uitgetrokken kunnen worden.

Deze dansschoenen zijn vervaardigd in de normale breedte E½ en hebben een elegante 5 centimeter Flare hak. De binnenvoering is gemaakt van ademend, antibacterieel en vochtabsorberend microvezel van een Italiaanse premium producent. Het bovenmateriaal bestaat uit hoge kwaliteit nappa leer uit Italië.

Wat deze dansschoen extra uniek maakt is de innovatieve VarioSpin zool. Met VarioSpin dansschoenen heeft u altijd de juiste dansschoenen voor elke dansstijl en vloertype! Of de dansvloer nu van parket of hout, tapijt, kunststof of steen is. Zowel binnen als buiten kan er soepel en veilig gedanst worden.

Kenmerken:

  • Diamant 170-106-034-V
  • Plastic VarioSpin zool: geschikt voor iedere vloer
  • Model: Dichte neus
  • Kruisbandje met druksluiting
  • Flare hak: 5 cm
  • Breedte E½ (normaal)
  • Materiaal: nappa leer
  • Kleur: Zwart
Recente bestelling: 47 min geleden
Uit: Belfeld

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom