Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Silky Dance High Performance Convertible Ballet Panty

Silky Dance High Performance Convertible Ballet Panty Bestseller
€ 9,95
+
Silky Dance
€ 9,95
Product Informatie

De Silky Dance High Performance convertible panty is een zeer veelzijdige balletpanty. Door het gat onder de voetboog kunt u de panty oprollen, waardoor hij zowel met als zonder voet gedragen worden. Dit is ideaal, als in de ene les op blote voeten gedanst moet dansen en in de andere les wel een volledige panty gedragen moet worden.

Deze balletpanty is ook zeer geschikt voor dansers die op spitzen dansen. De panty kan over de teenbeschermers worden gedaan, waardoor de teenbeschermers niet schuiven in de spitzen. Deze panty is 70 denier en is daarmee net wat steviger dan de doorsnee balletpanty. Het materiaal bestaat uit 85% polyamide en 15% spandex. Verkrijgbaar in zalmroze.

Dit model is gemaakt van zachte microfiber garen en heeft geen labels aan de binnenkant, waardoor hij comfortabel aanvoelt. Ook zorgt de luxueuze band aan de bovenzijde ervoor dat hij vrijwel onzichtbaar is onder een balletpak. Het diamantvormige kruis in de kleur van de panty is vrijwel onzichtbaar en zorgt voor genoeg bewegingsvrijheid.

Maat         Lengte
S =       150-162 cm
M =       152-172 cm
L =       162-178 cm
XL =       168-183 cm
Recente bestelling: 21 min geleden
Uit: Hoofddorp

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom