Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Papillon Meisjestop 9PK2514

€ 22,99 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Wegens leveringsproblemen bij Papillon verzoeken wij u, voordat u bestelt, ons te bellen/mailen of de gewenste maat voorradig is.

Let op! Dit artikel gaat uit de collectie en is nu alleen nog beschikbaar in het grijs. In het roze, hotpink en paars bestaan nog enkele maten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze top van Papillon is een sportief aandoende top met de opvallende print ‘Papillon Dance’ erop, wat natuurlijk refereert naar het dansmerk en de sport. Het materiaal bestaat uit het bekende katoen, wat vaak in kleding wordt gebruikt vanwege het enorme draaggemak. Dit model is beschikbaar in zwart, grijs en hot pink.

 
Recente bestelling: 42 min geleden
Uit: Brekens

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom