Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Papillon Sport Jacket 231PA2904

€ 89,99 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Wegens leveringsproblemen bij Papillon verzoeken wij u, voordat u bestelt, ons te bellen/mailen of de gewenste maat voorradig is.

Een sportief jack van Papillon, ideaal om u warm te houden voor of na het sporten. De kleuren geven het jack een leuk uiterlijk, en dit model heeft praktische steekzakken op de voorkant. De rits loopt tot onder de kin, waardoor het jack u goed warm kan houden en geen tocht doorlaat. Ook is de onderkant van het jack afgesloten door een band, zodat daar ook geen koude lucht door naar binnen kan komen. Wel ademt de stof goed, zodat u ondanks de goede isolatie geen last zult hebben van transpiratie.

Recente bestelling: 14 min geleden
Uit: Oudorp

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom