Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Temps Danse Genova loose Fit T-shirt

€ 54,95
+
Temps Danse
€ 54,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Temps Danse Genova is het perfecte t-shirt voor dans, fitness of yoga. Dit t-shirt heeft een brede, ronde hals. De elastische schouderbandjes zorgen ervoor dat de hals goed op de plek blijft zitten. Verder heeft dit t-shirt elegante driekwart mouwen. Deze top van Temps Danse is gemaakt van een duurzame viscose. Dit materiaal voelt niet alleen comfortabel aan op de huid, maar heeft ook voldoende stretch. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid en valt het shirt mooi rond het lichaam. De hoge kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat de kleuren van het t-shirt lang behouden blijven na meermaals wassen.

 

  • Brede, ronde hals
  • Elegante driekwart mouwen
  • Duurzaam viscose
Recente bestelling: 31 min geleden
Uit: Delft

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom