Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Temps Danse

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Temps Danse

Het merk Temps Danse is in 1983 opgericht door Patrick Chipont. Hij had toen al een aantal jaren nauw contact met danseressen en dames die aan fitness deden. Dit bracht hem ertoe een kledinglijn voor dames op te zetten, kleding waarin ze zich goed en mooi zouden voelen. Zo kwam in 1984 de eerste collectie van Temps Danse uit. Tegenwoordig worden de producten in meerdere landen verkocht en heeft het merk echt naam gemaakt in de wereld van dans en fitness.

Temps Danse heeft in al die jaren zijn karakteristieke stijl behouden: sjiek, vrouwelijk en praktisch. De kleding is ontworpen voor diverse dansstijlen en takken van sport, zoals klassiek ballet, jazz, modern, fitness, zumba, pilates en yoga. Daarnaast kan de kleding ook uitstekend buiten op straat gedragen worden. De collecties bevatten modellen in de basiskleuren, maar ook kledingstukken die in vrolijke andere kleuren verkrijgbaar zijn. Door ze te combineren is het mogelijk de outfit geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Alle producten van Temps Danse voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. In 2004 werd als primeur viscose geïntroduceerd voor danskleding. Dit materiaal biedt een optimaal comfort en voelt zacht en natuurlijk aan. Daarnaast is het een zeer duurzame stof die bovendien kleurvast is. Een ander veelgebruikt materiaal is polyamide, dat voornamelijk gebruikt wordt voor de sportkleding en balletpakjes. De voordelen van dit materiaal zijn dat het goed ademt en snel droogt. Ook is het een stevig materiaal. De kleding van Temps Danse zit erg comfortabel.

Bij Danswinkel.nl kunt u terecht voor allerlei producten van Temps Danse. Zo verkopen wij onder andere diverse balletpakjes, shorts, fijne dansbroeken en mooie tops en vestjes. Kijkt u rustig eens rond op onze website.

Meer
Recente bestelling: 29 min geleden
Uit: Driehuis nh

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing