Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio Transition Leotard BD102

€ 34,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De zijdezachte materiaal mix van Tactel Nylon en Lycra Spandex zorgt ervoor dat u goed kunt presteren. Door kwaliteiten als uitstekende stretch voor comfort en vochtafstotend materiaal voor een snelle verdamping van lichaamsvocht kunt u volop dansen. Capezio Transition Leotard houdt langdurig kleur vast, ook als u het balletpak vaak gewassen heeft. Capezio Transition Leotard is een mooi balletpakje met verstelbare bandjes. Daarbij kunt u de bandjes op twee manieren dragen: langs uw schouders of als halter. Doordat de stof een combinatie is van 92% nylon en 8% lycra, zit het balletpakje erg gemakkelijk en voelt het pakje zacht aan. Capezio Transition Leotard is er in het zwart en het balletpak is volledig gevoerd.

Recente bestelling: 22 min geleden
Uit: Boxmeer

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom