Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio Zwarte Leotard met dubbele bandjes - uit de collectie

Capezio BD105C zwart balletpak met dubbele gekruiste bandjes dames
€ 37,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Capezio Zwarte Leotard met dubbele bandjes is een mooi balletpak. De dubbele bandjes lopen kruislings op de rug. Dit balletpak is alleen verkrijgbaar in het zwart. Dit balletpakje is gemaakt van zachte, rekbare stof waardoor het pakje heel comfortabel zit. Dit balletpak is zowel verkrijgbaar voor kinderen als voor volwassenen. Als u dit mooie balletpakje wilt bestellen, geef dan aan of u voor een kind of voor een volwassene bestelt. U kunt voor een kind kiezen uit de maten S, I (Intermediate) M en L. Voor een volwassene kunt u kiezen uit de maten S, M, L en XL. Beide zijn volledig gevoerd aan de voorkant, en het balletpak voor volwassenen heeft een ingebouwde stoffen Bh. De stofsamenstelling is 92% Tactel Nylon en 8% Lycra.

Recente bestelling: 13 min geleden
Uit: Hurdegaryp

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom