Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Nueva Epoca Maia

€ 179,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Nueva Epoca Maía is gemaakt van fuchsia leer met combinatie van fuchsia lakleer. Deze schoenen zijn geschikt voor Tango, Salsa of Sociaal dansers. Nueva Epoca Maía is sexy, elegant en heel opvallend. Deze dansschoen valt regulier, dus u kunt gewoon uw eigen EU-maat bestellen. Zoals alle dansschoenen van Nueva Epoca is dit model erg zacht en comfortabel.

Dit model gaat uit de collectie. Wij hebben de maten 36.5 en 41,5 nog direct uit voorraad leverbaar. Voor andere maten kunt u ons bellen of mailen om te informeren of onze leverancier de schoenen nog beschikbaar heeft in uw maat. Het gaat om de laatste maten en hierbij geldt: op = op!

Recente bestelling: 8 min geleden
Uit: Ulvenhout

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom