Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Debby

Werner Kern Debby Bestseller
€ 129,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 129,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

De Werner Kern Debby is gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleer, waardoor de schoen perfect naar de voet zal gaan staan wanneer deze ingedanst is. De zolen van deze prachtige dansschoenen zijn gemaakt van suède wat een belangrijk kenmerk is voor dansschoenen. Het zorgt er namelijk voor dat u grip hebt op de dansvloer, maar tegelijk ook gewoon kunt draaien zonder enige problemen. Ook neem het de druk op de gewrichten weg. Wij raden ook sterk af om met buitenschoenen te dansen, dit is namelijk erg slecht voor de knieën.

Dit model behoort tot de collectie ‘comfort lijn’. Dit houdt in dat de schoenen op een bredere leest gemaakt zijn, een latex middenzool hebben voor extra draagcomfort en zelfs ondersteuning onder de wreef. Kortom, dit is een fantastische schoen wanneer u op zoek bent naar een dansschoen die voor voldoende stabiliteit en comfort zorgt.

De hak van dit specifieke model is 4,5 centimeter, gemeten vanaf de zijkant. Door deze hakhoogte is deze schoen draagbaar voor dansers van elk niveau, van beginner tot gevorderd. Ook is deze schoen te dragen voor meerdere dansstijlen als salsa, tango of ballroom. Het gekruiste bandje wat onder de voet doorloopt is verstelbaar en beschikt over een handig kliksysteem. Dit zal ervoor zorgen dat de voet extra stevig in de schoen zal blijven zitten tijdens het dansen.

Recente bestelling: 42 min geleden
Uit: Chaam

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom