Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Merle

€ 139,95
+
Werner Kern
€ 139,95
Product Informatie

Werner Kern Merle is een onweerstaanbaar comfortabele dansschoen voor dames. Deze dansschoen is onderdeel van de comfort lijn van Werner Kern. Dit houdt in dat de dansschoen op een bredere leest is gemaakt, een latex kussen onder de bal van de voet bevat en ook nog eens extra steun onder wreef geeft.

Deze dansschoen heeft een hak van 6 centimeter met een breder oppervlakte voor extra stabiliteit. Het gekruiste bandje loopt onder de voet door en wordt via een T-bandje met de neus verbonden. Het bandje is afgewerkt met een nikkelvrije gesp met handige drukknoop sluiting. De dichte ronde neus beschermt de tenen en biedt genoeg ruimte.

Deze dansschoen is volledig gemaakt van zwart suède wat zich soepel om de voet gaat vormen. Ook de zool is gemaakt van suède, waarmee soepel en met voldoende grip gedraaid kan worden. De Merle is een zeer elegante en comfortabele dansschoen, waarmee urenlang achter elkaar gedanst kan worden.

Recente bestelling: 57 min geleden
Uit: Kantens

-10% Korting
Halloween actie!
Gebruik kortingscode in kleine lettershalloween10