Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Werner Kern Smilla

€ 144,95
+
Werner Kern
€ 144,95
Product Informatie

Werner Kern Smilla is een unieke en comfortabele dansschoen voor dames. Deze latinschoen heeft een prachtig opengewerkte voorkant met meerdere bandjes. Dankzij het extra materiaal tussen de bandjes blijven de tenen goed op de plek zitten tijdens het dansen zonder de open uitstraling te verliezen.

Dit model heeft een elegant gekruist bandje met een nikkelvrije gesp met handige drukknoop sluiting. Deze dansschoen is onderdeel van de comfort lijn van Werner Kern. Dit houdt in dat de dansschoen op een bredere leest is gemaakt, een latex kussen onder de bal van de voet bevat en ook nog eens extra steun onder wreef geeft.

Het comfort model in combinatie met de 5 centimeter flare zorgt ervoor dat deze dansschoen zeer geschikt is voor dansers die wat meer ondersteuning en stabiliteit zoeken tijdens het dansen. Met de suède zolen kan bovendien soepel en met voldoende grip gedraaid en gegleden worden. Verkrijgbaar in schitterend pearl nude nappaleer met subtiele goudglans.

Recente bestelling: 16 min geleden
Uit: Bredene

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing