Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Tabea

€ 144,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 144,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Werner Kern Tabea is een klassieke, elegante dansschoen voor dames. Wat dit model zo bijzonder maakt is dat de binnenzool te verwijderen is. U kunt dus uw eigen orthopedische zolen in deze schoenen leggen, zodat u met alle comfort en plezier kan dansen.

Dit model behoort tot de ‘comfort lijn’ van Werner Kern. Dit houdt in dat leest breder is dan gewoonlijk en ook het voetbed voorgevormd is met extra ondersteuning onder de wreef. Ook heeft deze dansschoen een 4,5 centimeter hak met een breder oppervlakte. Perfect voor de beginnende danser of voor dansers die moeite hebben met het dragen van smalle hakken.

Het individueel verstelbare gekruiste bandje is gemaakt van lakleer en zal zorgen voor voldoende stevigheid tijdens het dansen. Deze dansschoenen hebben een suède zool, wat het draaien makkelijker maakt en tegelijk zorgt voor voldoende grip op de dansvloer. De Tabea heeft een dichte neus en bestaat uit zwart suède. Ook verkrijgbaar in halve maten.

Recente bestelling: 54 min geleden
Uit: Heerlen

-15% SINT UITVERKOOP
Korting op volledige assortiment.
Gebruik kortingscode in kleine letters: sint15