Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Capezio Tapster 442

Capezio Tapster 442
€ 36,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Capezio Tapster is een tapschoen die helemaal gemaakt is van leer. Deze schoen heeft een lage hak, en is zodoende zeer toegankelijk voor dansers van alle niveaus. Doordat de schoenen helemaal gemaakt zijn van leer, gaan ze erg lang mee en blijven ze lange tijd mooi. Dit model is geschikt voor zowel jongens als meisjes. De Tap- ijzers zitten onder de neus van de schoen en onder de hak.

Let op! Dit model is niet langer onderdeel van de collectie. Er zijn dan ook alleen nog laatste maten beschikbaar. Heeft u meerdere paren nodig van een maat? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de beschikbare aantallen.

Recente bestelling: 22 min geleden
Uit: Zijdewind

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom