Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Holly Beige

Werner Kern Holly Beige Bestseller
€ 149,95
+
Werner Kern
€ 149,95
Product Informatie

De Werner Kern Holly is een feestelijke model, geïnspireerd door de jaren 70. Deze dansschoen bestaat uit een combinatie van beige- en zwart nappaleer. De T-strap loopt steeds smaller af, waardoor de schoen slank en elegant oogt. Door het gebruik van suède zolen is deze dansschoen geschikt voor verschillende stijlen als Tango, Salsa of Ballroom.

Deze dansschoen heeft een flare hak, oftewel een uitlopende hak van 6.5 centimeter, gemeten van de zijkant. Hierdoor is de hoogte comfortabel genoeg om te gebruiken als trainingsschoen of juist op een feestje. Ook zijn de hakken zeer stabiel en erg comfortabel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om pijn in de voeten binnen een korte tijd.

Deze dansschoenen hebben een gekruist bandje wat over de wreef loopt. Dit bandje is individueel verstelbaar en hierdoor zal de voet stevig in de schoen blijven zitten. Omdat de dansschoen aan de voorkant bijna geheel gesloten is, zult u extra steun en stevigheid ervaren. De Holly is gemaakt op een ‘normale’ leest en is hierdoor geschikt voor meerdere voetvormen.

Ook verkrijgbaar in het glitter grijs en zwart met brons.

Recente bestelling: 16 min geleden
Uit: Noordeinde

-15% SINT UITVERKOOP
Korting op volledige assortiment.
Gebruik kortingscode in kleine letters: sint15