Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Holly Zwart

Werner Kern Holly Zwart Bestseller
€ 149,95
+
Werner Kern
€ 149,95
Product Informatie

Dit feestelijke model is geïnspireerd door de jaren 70 en is gemaakt van zwart suède en metallic nappa leer. De T-strap loopt steeds smaller af, waardoor de schoen slank en elegant oogt. Door het gebruik van suède zolen is deze dansschoen geschikt voor verschillende stijlen als tango, salsa of ballroom.

De Werner Kern Holly heeft een flare hak van 5.5 centimeter, gemeten van de zijkant. Hierdoor is de hoogte comfortabel genoeg om te gebruiken als trainingsschoen of juist op een feestje. Ook zijn de hakken zeer stabiel en erg comfortabel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om pijn in de voeten binnen een korte tijd.

Deze dansschoenen hebben een gekruist bandje wat over de wreef loopt. Dit bandje heeft een handige druk gesp en is individueel verstelbaar. Hierdoor zal de voet stevig in de schoen blijven zitten. Omdat de schoen aan de voorkant bijna geheel gesloten is, zult u extra steun en stevigheid ervaren. 

De Holly heeft een normale breedte en is hierdoor geschikt voor meerdere voetvormen. Ook verkrijgbaar in het beige en glitter grijs.

Recente bestelling: 13 min geleden
Uit: Nijeholtwolde

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom