Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Begona Cervera

Begona Cervera dansschoenen

Flamenco dansschoenen van Begona Cervera zijn verkrijgbaar bij Danswinkel.nl! Op zoek naar hoge kwaliteit dansschoenen die speciaal voor flamenco zijn ontworpen? Dan bent u aan het goede adres bij de flamenco schoenen van Begona Cervera. Dit dansschoenen merk produceert goede basismodellen flamenco dansschoenen met een Spaanse flair.

 

Het begin van Begona Cervera

Begona Cervera is ontstaan vanuit een passie voor flamenco, zowel in zang en spel als in dans. Meer dan een decennium geleden hebben de oprichters zich volledig ondergedompeld in de opwindende wereld van flamenco. Hierbij zagen ze een geschiedenis van zeer royale en sierlijke dansschoenen. Om deze traditie te herstellen creëert Begona Cervera schoenen met de bloemen, borduurwerk en de mogelijkheid tot personalisatie. Dit is een fundamenteel onderdeel van de kunst.

Dit heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een mooie collectie flamenco dansschoenen die de perfecte hoeveelheid geluid en stevigheid geven, dankzij het reliëf van de schoenen. Deze hoge kwaliteit flamenco dansschoenen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren dansers. Begona Cervera flamenco schoenen worden zelfs gewaardeerd door professionals.

 

Traditie en innovatie

Bij Begoña Cervera blijven ze hun aandacht vooral richten op het versterken van de waarden waar ze zich al meer dan 15 jaar aan houden: vakmanschap, exclusiviteit, kwaliteit en Made in Spain. Begona Cervera staat voor traditie en vakmanschap, maar ook voor comfort, innovatie en design. 

Zij kunnen dan ook met trots zeggen dat hun flamenco schoenen 100% in Spanje geproduceerd worden. In Elda (Alicante), omringd door hooggekwalificeerd personeel in de sector en ervaren vakmensen, worden de zorgvuldig vervaardigde schoenen geboren. Hierdoor heeft iedere dansschoen een Spaanse uitstraling met haar subtiele afwerking.

 

Unieke modellen

Flamenco dansschoenen van Begona Cervera zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In het nieuwste project ‘de ARTY-hak’ is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een unieke hak, met de hand geschilderd door een team van kunstenaars. Bij DANSWinkel.nl zijn er voornamelijk mooie basis modellen verkrijgbaar van zwart, rood, beige of bruin leer. Het leren of suède materiaal is zeer flexibel en gaat comfortabel naar de voeten vormen.

Onder de neus en hak zijn kleine spijkertjes vast genageld om accenten aan de Flamenco muziek te kunnen geven. De blokhakken zijn zowel stabiel en elegant en hebben een gemiddelde hoogte van 5 cm. Ook zijn de Begona Cervera Flamenco schoenen voorzien van een rubberen antislip zool en één of meerdere bandjes over de wreef. De combinatie van comfort, stijl en pasvorm zorgt voor vele jaren dansplezier.

Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Neeritter

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom