Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Bleyer

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Bleyer

Het merk Bleyer is in 1954 opgericht in Duitsland en richt zich volledig op het maken van gymnastiekschoenen. De onderneming is destijds heel klein begonnen, namelijk met vier mensen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een grote producent met meerdere productielocaties in Europa en Noord-Afrika en verkooppunten wereldwijd. Bleyer mag diverse landskampioenen, wereldkampioenen en zelfs Olympisch kampioenen in verschillende disciplines tot zijn clientèle rekenen.

In de loop der tijd heeft Bleyer een enorme ervaring opgebouwd in het produceren van diverse soorten gymnastiekschoenen. De schoenen zijn geschikt voor bijvoorbeeld ritmische gymnastiek, acrobatiekvoltige en turnen, zowel op de grond als met toestellen. Voor deze schoenen kunt u bij Danswinkel.nl terecht. Wij verkopen een ruim aanbod aan modellen, van verschillende materialen en voor zowel kinderen als volwassenen. Ons assortiment bevat ook een gymnastiekschoen die alleen de voorvoet bedekt en vastzit met een elastiek om de hiel. Kijk gerust rond op de website of neem contact met ons op voor advies.

Meer
Recente bestelling: 44 min geleden
Uit: H.i. ambacht

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing