Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Categorieën
Laat alles zien
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Bridal

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Bridal

Bent u op zoek naar de perfecte bruidsschoen, waar u de hele dag op kunt lopen? Dan bent u bij Danswinkel aan het goede adres! Wij hebben een breed assortiment aan bruidsschoenen van verschillende merken, zoals Werner Kern en Nueva Epoca. Deze merken staan bekend om de hoge kwaliteit van de schoen en het comfort dat dit met zich meebrengt. Deze schoenen zijn perfect om de gehele dag te dragen, aangezien ze erg licht aanvoelen en erg stabiel zijn. U hoeft dus niet uw schoenen te wisselen voor de openingsdans!

U kunt bij deze modellen over het algemeen kiezen tussen een suède of een leren zool. Vindt een deel van uw dag buiten plaats? Kies dan voor een leren zool. Ook hebben wij ruime keuze qua model van de schoen. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende hakhoogtes aan, maar ook kunt u kiezen tussen open en gesloten schoenen. Bent u op zoek naar een andere kleur bruidsschoen? Neem dan eens een kijkje bij de dames latin of salsaschoenen.

Meer
Recente bestelling: 27 min geleden
Uit: Well (lb)

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing