Dansschoenen op Maat

2012-04-17

Dansschoenen op Maat

Als u voeten heeft met een uitzonderlijke vorm of maat, is het lastig om goede dansschoenen te vinden. Toch is daar bijna altijd een oplossing voor te vinden. Veel merken, zoals Capezio en Werner Kern, bieden schoenen aan in extra brede, smalle of grote maten. Deze schoenen bieden we niet aan op onze site, omdat wij ons daar focussen op gangbare modellen. Wanneer u een extra brede, smalle of grote maat nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen deze schoenen voor u bestellen.

Wanneer u niet alleen een extra grote maat nodig hebt, maar ook een aangepast model, kunnen wij dit ook voor u regelen. Er zijn merken, zoals Rummos, die dansschoenen helemaal op maat maken. Er worden dan schoenen gemaakt voor uw precieze afmetingen, zodat u perfect passende dansschoenen heeft. Ook heeft u zelf de mogelijkheid om het model en het materiaal te kiezen dat bij u past.

Er zit doorgaans wel een lange levertijd verbonden aan dansschoenen in extra grote maten, of op maat gemaakte dansschoenen. Het kan zijn dat de leverancier speciale maten op voorraad heeft. Als dit niet het geval is moeten de schoenen nog gemaakt worden, en duurt het langer. Bij schoenen die op maat gemaakt worden kunt u sowieso rekenen op een levertijd van één tot twee maanden.

Recente bestelling: 38 min geleden
Uit: Middelaar

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME